Anna Roza Holvoet (29) is de 2,5 miljoenste reiziger van de Waterbus . Op de foto vlnr: Gerbrand Schutten - CEO waterbus, Caroline Lootens - MDK, Lydia Peeters - minister, Anne Roza Holvoet - winnaar, Thierry Van Steenhoven - operationeel manager bij Waterbus.
Volledig scherm
Anna Roza Holvoet (29) is de 2,5 miljoenste reiziger van de Waterbus . Op de foto vlnr: Gerbrand Schutten - CEO waterbus, Caroline Lootens - MDK, Lydia Peeters - minister, Anne Roza Holvoet - winnaar, Thierry Van Steenhoven - operationeel manager bij Waterbus. © Tessa Kraan

Waterbus zet 2,5 miljoenste reiziger in de bloemetjes

Kruibeke/Kallo/ZwijndrechtDe Waterbus heeft dinsdag de 2,5 miljoenste reiziger die de Schelde afvaart in de bloemetjes gezet. Ana Roza Holvoet (29) uit Antwerpen was nietsvermoedend ingescheept in Hemiksem en kreeg bij aankomst een jaarabonnement ter waarde van 685 euro en een goodiebag. De grootste groei zit bij passagiers die vanuit de zone Kruibeke de Waterbus richting Antwerpen nemen.

 1. Meisje wordt ziekenhuis in geslagen na school, politie en directie starten onderzoek: “We tillen ook zwaar aan het feit dat andere scholieren liever naar hun smartphone grijpen dan tussen te komen”
  Play
  Beveren

  Meisje wordt ziekenhuis in geslagen na school, politie en directie starten onderzoek: “We tillen ook zwaar aan het feit dat andere scholieren liever naar hun smartphone grijpen dan tussen te komen”

  In Beveren zijn maandagmiddag enkele meisjes tussen de 14 en 16 jaar betrokken geraakt bij een zware vechtpartij. Het geweld werd gefilmd door verschillende andere scholieren die toekeken. Eén meisje moest naar de spoeddienst worden afgevoerd. Het gaat om een leerling van het Koninklijk Atheneum in Beveren. Zowel de directie van de school als de politie is een onderzoek gestart.
 1. Muziek-walhalla Keymusic met vestigingen over heel Benelux twee keer failliet in drie jaar: “Zelfs Jon Bon Jovi kwam er over de vloer”
  BENELUX

  Mu­ziek-walhalla Keymusic met vestigin­gen over heel Benelux twee keer failliet in drie jaar: “Zelfs Jon Bon Jovi kwam er over de vloer”

  Eén van de grootste muziekwinkelketens van de Benelux - Keymusic - is voor de tweede keer in drie jaar tijd failliet gedraaid. In 2019 ging het bedrijf een eerste keer op de fles. De Nederlandse overnemer investeerde veel in de zaak - met onder andere een nieuw hoofdkwartier op het Antwerpse Eilandje - maar kon onmogelijk rekening houden met de pandemie die enkele maanden later startte. Vrijdag werd er een zoektocht gestart naar een overnemer van de Belgische vestigingen in Antwerpen, Brussel, Gent en Temse. “Samen goed voor meer dan twee miljoen euro aan instrumenten.”