Een Dacia Logan kwam in aanrijding met een Mercedes.
Volledig scherm
Een Dacia Logan kwam in aanrijding met een Mercedes. © Kristof Pieters

Vier gezinsleden gewond bij frontale botsing in Heirstraat

BazelIn Bazel zijn zondag vier leden van hetzelfde gezin gewond geraakt bij een frontale botsing tussen twee wagens. Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Heirstraat met de Gauwstraat.

0 reacties

 1. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.
 2. Ibogem vindt te veel restafval in gft-container van sorteerstraat: “Van voedsel dat nog in de verpakking zit tot zelfs pampers”
  Beveren/Kruibeke/Zwijndrecht

  Ibogem vindt te veel restafval in gft-container van sorteer­straat: “Van voedsel dat nog in de verpakking zit tot zelfs pampers”

  Uit een sorteeranalyse die Ibogem liet uitvoeren op het groente-, fruit- en tuinafval (gft) in enkele sorteerstraten blijkt dat er nog wel wat verbetering mogelijk is. Er werden onder meer pampers, voedsel dat nog in de verpakking zit en medicijnenblisters aangetroffen. De Melkaderwijk in Kallo scoort de slechtste punten. Door de hoge vervuilingsgraad kan het gft niet meer gecomposteerd worden.