Volledig scherm
© Kristof Pieters

Veerdienst Kruibeke-Hoboken weekend onderbroken door werken aan ponton

Door werken aan het ponton in Hoboken, zal de veerdienst Kruibeke-Hoboken op zaterdag 26 en zondag 27 september niet beschikbaar zijn.

 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 2. 
Chef Bernard Van Den Driessche van Bistro Vienna deelt zijn favoriete afhaaladresjes: “Steun je lievelingsrestaurant in deze moeilijke tijden”
  PREMIUM
  Waasland

  Chef Bernard Van Den Driessche van Bistro Vienna deelt zijn favoriete afhaal­adres­jes: “Steun je lievelings­res­tau­rant in deze moeilijke tijden”

  Nu restaurants en brasseries verplicht moeten sluiten, zijn ze aangewezen op het aanbieden van afhaalmaaltijden. Om onze lezers wegwijs te maken door het grote aanbod vroegen we Bernard Van Den Driessche, chef van Bistro Vienna in Lokeren, naar zijn aanraders in de regio. “Sowieso roep ik iedereen op om zijn of haar lievelingsrestaurant te steunen in deze moeilijke tijden. Onze sector kan het gebruiken.”
 1. "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleegster op Covid-afdeling getuigt
  Play

  "We hebben totaal geen uitzicht of einddatum": verpleeg­ster op Co­vid-afdeling getuigt

 2. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'