Tina Van Havere ging dinsdag op pad met Julien Mertens om de nieuwe affiches te gaan plakken.
Volledig scherm
Tina Van Havere ging dinsdag op pad met Julien Mertens om de nieuwe affiches te gaan plakken. © Kristof Pieters

Tina Van Havere (sp.a) buigt Facebookrel om in ludieke verkiezingscampagne

Tina Van Havere (sp.a) heeft op de vooravond van 1 mei de aftrap gegeven van haar verkiezingscampagne en dat is er één met een vette knipoog geworden. Haar affiche is geïnspireerd op de bekende Tiny-boeken. Vorig jaar circuleerde hierop ook al een parodie, weliswaar een wansmakelijk exemplaar van de hand van de voorzitter van de lokale N-VA afdeling. Hij moest vervolgens een stap opzij zetten.

0 reacties

 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 2. Fons (68) zwaait na 52 jaar dienst af bij Umicore: “Meer dan halve eeuw elke dag met de fiets door weer en wind”
  PREMIUM
  Beveren/Hoboken

  Fons (68) zwaait na 52 jaar dienst af bij Umicore: “Meer dan halve eeuw elke dag met de fiets door weer en wind”

  Fons Buytaert (68) werkte 52 jaar lang als magazijnier bij Umicore, maar deze maand is het definitief gedaan. Al even opmerkelijk als zijn lange staat van dienst is het feit dat hij elke dag 22 kilometer met de fiets pendelde om de veerboot te nemen. “Een voorzichtige schatting maakt dat ik toch zo’n 250.000 kilometer op de teller zal hebben”, lacht hij.
 1. Hospitaaltaxi tussen Temse en AZ Rivierenland moet gebrek openbaar vervoer oplossen: “doekje voor het bloeden”, zegt actiecomité
  Temse

  Hospitaal­taxi tussen Temse en AZ Rivieren­land moet gebrek openbaar vervoer oplossen: “doekje voor het bloeden”, zegt actieco­mité

  Goed nieuws voor inwoners van Temse die volgend jaar naar het AZ Rivierenland in Bornem moeten: er komt namelijk een Hospitaaltaxi met twee haltes. Deze gloednieuwe vervoerservice zal je in de loop van 2022 op aanvraag kunnen nemen, zoals de Belbus. Doel is zo de vervoersarmoede tussen beide Scheldeovers aan te pakken. Maar het actiecomité ‘Haal De Lijn over de Brug’ heeft haar bedenkingen.
 1. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek

 2. Zo zien de vakantiehuisjes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique
  Play
  Camping Coppens

  Zo zien de vakantie­huis­jes van Camping Coppens eruit voor én na de make-over van Staf en Monique