Kris Smet en zijn echtgenote Chantal mochten dit weekend hun nieuwe zaak Polder Noord openen.
Volledig scherm
PREMIUM
Kris Smet en zijn echtgenote Chantal mochten dit weekend hun nieuwe zaak Polder Noord openen. © Kristof Pieters

Schepen Kris Smet (53) tapt zijn eerste pinten bij Polder Noord: “Naam van het café hing pas één minuut voor opening aan de gevel”

KruibekeLokale economie zat al in zijn portefeuille als schepen, maar nu mag hij deze ook als cafébaas mee aanzwengelen. Kris Smet opende dit weekend de deuren van café Polder Noord. Het werd een race tegen de klok. “Pas nu ik de mensen zie genieten op het terras, begint de stress wat van me af te glijden”

  1. Gemeentepersoneel bezorgd over politieke instabiliteit: “Er worden onrealistische dossiers goedgekeurd waar geen middelen voor zijn”
    Kruibeke

    Gemeente­per­so­neel bezorgd over politieke instabili­teit: “Er worden onrealisti­sche dossiers goedge­keurd waar geen middelen voor zijn”

    Het personeel van de gemeente Kruibeke trekt aan de alarmbel. In een brief aan alle gemeenteraadsleden hebben ze hun bezorgdheid geuit over de huidige politieke impasse. De administratie ziet met lede ogen toe hoe er verschillende punten worden goedgekeurd waarvoor nooit enig advies werd gevraagd. Zo moeten alle borden zone 30 en 50 vervangen worden door exemplaren met led-verlichting.