Dimitri Van Laere
Volledig scherm
Dimitri Van Laere © Kristof Pieters

Schepen Dimitri Van Laere (N-VA) stapt op tijdens gemeenteraad na uithaal naar ‘dementerende’ collega’s

KruibekeWie dacht dat de nieuwe bestuurscoalitie in Kruibeke voor wat meer stabiliteit zou zorgen, zal daar anders over denken na de eerste gemeenteraadszitting van het jaar. Schepen Dimitri Van Laere (N-VA) gaf er de brui aan toen niet alleen Julien Mertens (SamenVoorKruibeke) maar ook burgemeester Antoine Denert zich plots geen vergadering meer herinnerden over het dossier van de molensite.

 1. Zwijndrecht krijgt 15 miljoen euro van 3M om te investeren in leefbaarheid en groene ruimte: “Om zo mentaal welzijn van onze inwoners te verbeteren”
  PREMIUM

  Zwijn­drecht krijgt 15 miljoen euro van 3M om te investeren in leefbaar­heid en groene ruimte: “Om zo mentaal welzijn van onze inwoners te verbeteren”

  De gemeente Zwijndrecht krijgt de komende jaren maar liefst 15 miljoen euro ter beschikking, afkomstig van de schadevergoeding die multinational 3M betaalde aan de Vlaamse overheid. Dat geld dient niet om schulden aan te zuiveren of straten heraan te leggen. Het zal geïnvesteerd worden in de leefbaarheid en de vergroening van de publieke ruimte.
  Zwijndrecht
 2. In het spoor van weerman Frank Deboosere: ontdek wetenschappelijke feitjes tijdens groene fietstocht van Londerzeel naar Antwerpen

  In het spoor van weerman Frank Deboosere: ontdek wetenschap­pe­lij­ke feitjes tijdens groene fietstocht van Londerzeel naar Antwerpen

  Zin om er even tussenuit te knijpen? Wij selecteren elke week de mooiste fiets- en wandelroutes in Vlaanderen: eentje in elke regio. Deze week staat alles in het teken van het afscheid van weerman Frank Deboosere, die mag genieten van zijn welverdiende pensioen. Zo fiets je van Londerzeel naar Antwerpen langs allerlei punten die met wetenschap te maken hebben.
  Kruibeke