De brug aan de Veldstraat, die over de E17 in Kruibeke gaat, wordt gerenoveerd.
Volledig scherm
De brug aan de Veldstraat, die over de E17 in Kruibeke gaat, wordt gerenoveerd. © google

Renovatie brug Veldstraat start begin volgende maand

KruibekeOp maandag 9 augustus start het Agentschap Wegen en Verkeer met de renovatie van de brug Veldstraat over de E17 in Kruibeke. Zowel de onderkant als de bovenkant van de brug worden aangepakt. De werken duren tot november 2021.

 1. Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)
  Jobat

  Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)

  Wanneer je je loonbrief onder de loep neemt, merk je daar in eerste instantie waarschijnlijk een aardig bedrag op. Wat daar onderaan als nettoloon nog van rest -en dus uiteindelijk op je rekening belandt- is helaas een stuk minder. Dit kan wel eens tot teleurstelling leiden. Werkgevers zullen bij loononderhandelingen immers steeds brutobedragen hanteren. Jobat.be onderzocht wat er precies met je loon gebeurt bij de omzetting van bruto naar netto, en waar dat geld naartoe vloeit.
 2. Dynamische led-verkeersborden voor zone 30 en 50: “Bestuurders soms onwetend in overtreding”
  Kruibeke

  Dynamische led-verkeers­bor­den voor zone 30 en 50: “Bestuur­ders soms onwetend in overtre­ding”

  De gemeenteraad van Kruibeke heeft beslist om verkeersborden die de zone 30 en zone 50 aanduiden te vervangen door dynamische borden met ledverlichting. Het gaat om een voorstel van Antoine Denert dat met een wisselmeerderheid werd goedgekeurd. Keerzijde van de medaille is evenwel het kostenplaatje: een kwart miljoen euro. Er is nu beslist om een selectie te maken van de plaatsen waar dit het meeste is aangewezen.