rv
Volledig scherm
© rv

OCMW Kruibeke valt in de prijzen met project tegen kinderarmoede

KruibekeOp de Ethias Youth Solidarity Awards is Kruibeke als één van de 18 OCMW’s in de prijzen gevallen. Er mocht een cheque van 30.000 euro in ontvangst worden genomen.

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Café De Bijl viert tienjarig bestaan met stamgasten: “We zijn één grote familie, twee keer per jaar gaan we zelfs samen op reis”
  PREMIUM

  Café De Bijl viert tienjarig bestaan met stamgasten: “We zijn één grote familie, twee keer per jaar gaan we zelfs samen op reis”

  Café De Bijl in Beveren verwacht dit weekend meer dan tweehonderd trouwe stamgasten om samen het tienjarig bestaan te vieren. Uitbaters Chrisanta De Schepper (52) en Philip Fontyn (58) wilden van bij de start de authenticiteit van de bruine kroeg bewaren. “En dan gaat het niet alleen om het interieur maar in de eerste plaats om het samenhorigheidsgevoel”, legt het koppel de succesformule uit.
  Beveren