Liesbet Deprest en Ive Bastijns in de versmarkt van de nieuwe Carrefour.
Volledig scherm
Liesbet Deprest en Ive Bastijns in de versmarkt van de nieuwe Carrefour. © Kristof Pieters

Nieuwe Carrefour Market opent deuren aan Nieuwe Baan: “Versmarkt neemt veertig procent van winkel in beslag”

RupelmondeOp de Nieuwe Baan in Rupelmonde heeft woensdag een nieuwe Carrefour Market de deuren geopend. Het gaat eigenlijk om een verhuis, want de winkel was 28 jaar lang gevestigd in het voormalig slachthuis in de Geeraard De Cremerstraat. “Mijn ouders hebben de winkel opgericht en de nieuwbouw is nu neergezet op de grond van de ouders van mijn echtgenote. De cirkel is dus rond”, lacht zaakvoerder Ive Bastijns.

1 reactie

 • Katrien De Hondt

  1 jaar geleden
  Ik had toch liever een AH in de buurt gezien. We hebben een Carrefour Hypermarket in Burcht, een Colruyt in Beveren en een Delhaize, Aldi en Carrefour express in Bazel/Kruibeke. Een gemiste kans. Een AH had vast en zeker nog meer consumenten aangetrokken.
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?