rv
Volledig scherm
© rv

Nieuw skatepark aan sporthal De Dulpop: “Terrein wordt zichtbaarder”

BazelEr komt een nieuw skatepark aan sporthal De Dulpop in Bazel. Dat moet volgend jaar klaar zijn. De gemeente voorziet 100.000 euro voor de aanleg ervan.

 1. Vrachtwagen ramt gevel van woning bij draaimanoeuvre: “Vroeger was het een heel rustige buurt, maar sinds anderhalf jaar is de situatie niet meer leefbaar”
  PREMIUM
  Melsele

  Vrachtwa­gen ramt gevel van woning bij draaima­noeu­vre: “Vroeger was het een heel rustige buurt, maar sinds anderhalf jaar is de situatie niet meer leefbaar”

  Op het kruispunt van de Kalishoekstraat en de Dambrugstraat in het centrum van Melsele heeft een vrachtwagen donderdagochtend de gevel van een woning geramd. De schade is aanzienlijk. Voor de bewoners is de maat vol. Ze zijn het omleidingsverkeer van de N70 beu. “Het was hier ooit rustig wonen, maar nu is het onleefbaar geworden”, getuigt slachtoffer Filip Smeets (55).
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.