Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Gedrogeerde bestuurder zonder rijbewijs veroorzaakt ongeval: slachtoffer lichtgewond

Kruibeke/Sint-NiklaasEen 31-jarige bestuurder uit Sint-Niklaas die onder invloed was van drugs heeft afgelopen weekend een ongeval veroorzaakt in de Rupelmondestraat in Kruibeke. De man bleek bovendien geen rijbewijs te hebben.

 1. Na risico’s PFOS en brand bij reservoir tuinbouwbedrijf stelt Groen nieuw alternatief voor: “Stel water van LAGO-zwembad ter beschikking”
  PREMIUM
  Beveren

  Na risico’s PFOS en brand bij reservoir tuinbouwbe­drijf stelt Groen nieuw alterna­tief voor: “Stel water van LA­GO-zwem­bad ter beschik­king”

  Groen Beveren wil dat de gemeente werk maakt van een sterk droogteplan. Volgens de oppositiepartij zijn er nog belangrijke stappen te zetten, nu gezuiverd afvalwater en het reservoir van een tuinbouwbedrijf in Melsele geen optie meer zijn. Zo vraagt raadslid Stijn De Munck te onderzoeken of het afgedankt water van het LAGO-zwembad kan gebruikt worden voor bewatering van planten.
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.