Mine Dalemans
Volledig scherm
© Mine Dalemans

Gedrogeerde bestuurder botsen: rijbewijs onmiddellijk kwijt

BazelTwee gedrogeerde bestuurders zijn met hun auto’s op elkaar gereden ter hoogte van het op- en afrittencomplex van de E17 in Bazel. Hun rijbewijzen werden onmiddellijk voor 15 dagen ingetrokken.

 1. Michael (24) keert voor eerste keer terug naar stadion Freethiel sinds hij permanente gehoorschade opliep tijdens voetbalrellen in april: “Ik mag de aftrap geven. Helaas wel met hoorapparaat”
  PREMIUM
  Beveren

  Michael (24) keert voor eerste keer terug naar stadion Freethiel sinds hij permanente gehoorscha­de opliep tijdens voetbalrel­len in april: “Ik mag de aftrap geven. Helaas wel met hoorappa­raat”

  SK Beveren neemt het komend weekend op tegen Lierse. Een bijzondere match, want de incidenten van de match van afgelopen seizoen liggen bij veel supporters nog vers in het geheugen. Een tiental Beverse supporters raakte gewond toen er voetzoekers werden afgevuurd. Michael Meyvis (24) was er het ergst aan toe en liep permanente gehoorschade op. Hij moet nu met een hoorapparaat door het leven. Zondag keert hij voor het eerst terug naar de Freethiel om de aftrap te geven.
 2. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.