Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Fietsster zwaargewond bij aanrijding op Nieuwe Baan

BazelOp de Nieuwe Baan in Bazel is maandag rond het middaguur een vrouw zwaargewond geraakt toen ze met haar fiets werd aangereden door een kleine bestelwagen.

 1. Snelheidsbeperking op N451 na nieuwe verzakking: “Het ontwerp is klaar, maar de weg moet het nog enkele maanden uithouden”
  Verrebroek

  Snelheids­be­per­king op N451 na nieuwe verzakking: “Het ontwerp is klaar, maar de weg moet het nog enkele maanden uithouden”

  Er is een ontwerp klaar voor de heraanleg van de N451 en dat is geen dag te vroeg. Amper een jaar na de vorige noodherstellingen is de weg opnieuw aan het verzakken. “Het zwaar verkeer is de oorzaak, maar zonder westelijke ontsluiting van de haven kunnen we vrachtwagens hier niet bannen”, zegt schepen van Mobiliteit Raf Van Roeyen (CD&V).
 2. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.