De fietspaden worden afgefreesd en opnieuw geasfalteerd. Nu zijn er overal putten en is het fietspad overwoekerd met onkruid.
Volledig scherm
De fietspaden worden afgefreesd en opnieuw geasfalteerd. Nu zijn er overal putten en is het fietspad overwoekerd met onkruid. © Kristof Pieters

Fietspaden Molenberg worden tijdelijk opgelapt, definitieve heraanleg pas in 2023

Het gemeentebestuur van Kruibeke gaat begin volgend jaar de fietspaden langs de Molenberg en Doorn een opknapbeurt geven.  De toplaag van het fietspad wordt afgefreesd en er komt een nieuwe laag asfalt op. Voor een definitieve heraanleg is het nog een paar jaar wachten.

0 reacties

 1. Ilka Van de Vijver wil met de Yellow Tigers tijdens de slotweek van de VNL nog eens extra pieken
  volleybal

  Ilka Van de Vijver wil met de Yellow Tigers tijdens de slotweek van de VNL nog eens extra pieken

  De Yellow Tigers hebben een moeilijke week achter de rug. Logisch, want zij moesten het afleggen tegen de USA en tegen Turkije. Die twee ploegen domineren het vrouwenvolleybal en staan samen met Brazilië helemaal bovenaan de rangschikking van de ‘Volley Nations League’. Vandaag staat de nationale volleybalploeg oog in oog met Japan. Nog zo’n wereldtopper. Het team uit Azië is volop in strijd met Nederland voor de vierde plaats. Geschenken moeten dus niet verwacht worden.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!