Zo’n 150 vrienden en familieleden van Ennio hielden zaterdag een stille wake op de snelwegparking.
Volledig scherm
Zo’n 150 vrienden en familieleden van Ennio hielden zaterdag een stille wake op de snelwegparking. © Kristof Pieters

“Ennio (25) werd verrast door muur van vrachtwagens”: emotionele wake voor jongen die verongelukte tegen foutgeparkeerde truck

Op de snelwegparking langs de E17 in Kruibeke hebben zo’n 150-tal familieleden en vrienden van Ennio Van Bogaert (25) zaterdag een stille wake gehouden. De jongeman overleed nadat hij met zijn wagen tegen een fout geparkeerde vrachtwagen was aangereden. Op de plaats van het ongeluk werden zijn foto opgehangen en bloemen neergelegd. Het gemeentebestuur belooft de capaciteitsproblemen van de parking aan te kaarten bij de hogere overheid.

3 reacties

 • Patrick Wauters

  3 jaar geleden
  Susie Casteleyn de enige schuldige is hier de overheid. Truckers hebben niet genoeg parkeerruimte ter beschikking om hun nachtrust te nemen. Indien zijn niet op tijd stoppen riskeren ze monsterboetes die de chauffeur dan nog eens zelf kan ophoesten.
 • Susie Casteleyn

  3 jaar geleden
  Waar is de verkeerspolitie nu? Foutparkeerders kun je niet hard genoeg straffen. Tzal je kind maar wezen
 • Roger Cant

  3 jaar geleden
  dit is u recht om dit te denken maar heb je hier al bij stilgestaan hoe hard deze woorden zijn voor zijn ouders !!!!
 1. Van de Thristy Toucan tot Gallery Nanda: Met deze 7 zomerbars in Waasland en Dendermonde ga je een verfrissende zomer tegemoet
  PREMIUM
  Waasland/Dendermonde

  Van de Thristy Toucan tot Gallery Nanda: Met deze 7 zomerbars in Waasland en Dendermon­de ga je een verfrissen­de zomer tegemoet

  De zomer is weer in zicht en dat betekent weer een heel seizoen vol cocktails, ice tea’s, live muziek en warme avonden met familie en vrienden. Wat is een betere plaats voor al deze gezelligheid dan een lokale zomerbar? Van de Thristy Toucan in Beveren tot Gallery Nanda in Lokeren: Met deze 7 zomerbars in Waasland en Dendermonde ga je een verfrissende zomer tegemoet.
 2. Familie en vrienden plannen stille wake voor Ennio Van Bogaert (25): “Er moeten lessen getrokken worden uit zijn dood”

  Familie en vrienden plannen stille wake voor Ennio Van Bogaert (25): “Er moeten lessen getrokken worden uit zijn dood”

  Familie en vrienden van de 25-jarige Ennio Van Bogaert houden zaterdag een stille wake op de snelwegparking langs de E17 in Kruibeke. De jongeman overleed nadat hij met zijn wagen tegen en stilstaande vrachtwagen was aangereden. Het is al het tweede dodelijk slachtoffer op deze parking die met een capaciteitstekort kampt. “We hopen dat er nu lessen worden getrokken uit zijn dood”, klinkt het.