Chef Kris De Roy (links) in de eigen moestuin waar de groenten gekweekt worden voor het Hofke van Bazel.
Volledig scherm
PREMIUM
Chef Kris De Roy (links) in de eigen moestuin waar de groenten gekweekt worden voor het Hofke van Bazel. © Foto Pieters

Eerste groene Michelinster voor Hofke van Bazel: “Niets leuker dan een smaakbom maken met enkel groenten”

BazelHet gastronomisch restaurant Hofke van Bazel mag voortaan een gloednieuwe groene Michelinster uithangen. De prestigieuze culinaire gids heeft voor het eerst tien restaurants bekroond die zich inzetten voor een duurzame aanpak van de gastronomie. Het Hofke van Bazel krijgt de ster omwille van de eigen moestuin en het vegetarisch alternatief dat chef Kris De Roy aanbiedt op de menukaart.

  1. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
    Play

    Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter

  2. Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"
    Play

    Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"