Nadia De Wilde start zaterdag met een nieuwe zomerbar naast het kasteeldomein Wissekerke.
Volledig scherm
PREMIUM
Nadia De Wilde start zaterdag met een nieuwe zomerbar naast het kasteeldomein Wissekerke. © Kristof Pieters

De Vaart krijgt herkansing met gloednieuwe zomerbar: “Gegokt op versoepelingen en nu klaar voor de opening”

BazelEen half jaar later dan gepland start Nadia De Wilde aan haar horeca-avontuur. De winterbar werd een pijnlijke financiële aderlating maar alle hoop is nu gevestigd op een gloednieuwe zomerbar. Het eerste weekend is alvast volgeboekt.

 1. Jonge chauffeur (20) zonder rijbewijs neemt auto van moeder en knalt tegen verlichtingspaal: “Wou mij bewijzen voor vrienden”
  Temse

  Jonge chauffeur (20) zonder rijbewijs neemt auto van moeder en knalt tegen verlich­tings­paal: “Wou mij bewijzen voor vrienden”

  David D.B. (20) uit Temse reed in de zomer van vorig jaar met de bedrijfswagen van zijn moeder tegen een verlichtingspaal. Op dat moment had de man nog geen rijbewijs, maar wilde hij zich bewijzen voor zijn vrienden. “Ik heb die dag een zeer domme fout gemaakt en besefte niet goed wat ik aan het doen was", verklaarde D.B. vanochtend in de rechtbank.
 2. Het had met een fraaie winterbar moeten zijn, maar het werd met een foodtruck: “Ik had me de start van mijn horeca-avontuur wel anders voorgesteld”
  PREMIUM
  Bazel

  Het had met een fraaie winterbar moeten zijn, maar het werd met een foodtruck: “Ik had me de start van mijn horeca-avon­tuur wel anders voorge­steld”

  Op kasteeldomein Wissekerke in Bazel staat al een maand een fraaie tentconstructie opgesteld. Winterbar De Vaart moet door de lockdown echter de deuren gesloten houden. Een horecadebuut in mineur dus voor zaakvoerster Nadia De Wilde. Ze hoopt na Nieuwjaar toch te kunnen starten. Ondertussen heeft ze dan maar noodgedwongen een foodtruck geplaatst.