Chris Denert overhandigde het eerste exemplaar van haar debuutroman aan burgemeester Dimitri Van Laere.
Volledig scherm
Chris Denert overhandigde het eerste exemplaar van haar debuutroman aan burgemeester Dimitri Van Laere. © Kristof Pieters

Chris Denert (67) debuteert als auteur met manuscript dat twintig jaar lang in de schuif bleef liggen: “Ik wilde alleen de demonen uit mijn hoofd verjagen”

Kruibeke‘Is dat geen zonde?’ Het is niet alleen de titel van de debuutroman van Chris Denert maar het was ook een vaststelling toen ze vorig jaar het manuscript na bijna twintig jaar vanonder het stof haalde. Ze stuurde het naar een uitgeverij, die het meteen publiceerde. Op haar 67ste is ze nu begonnen aan een carrière als schrijfster en al volop bezig aan een nieuw boek.

  1. Cultuurprijzen voor verenigingen die zich tijdens coronajaar verdienstelijk maakten
    Kruibeke

    Cultuur­prij­zen voor verenigin­gen die zich tijdens coronajaar verdienste­lijk maakten

    Radio Barbier, Wildereenhoor’n en de Heemkundige Kring Wissekerke, drie vereniging die een opvallend initiatief namen tijdens het voorbije coronajaar, zijn gelauwerd tijdens de jaarlijkse Cultuurprijzen. De ‘individuele cultuurprijs’ ging naar Steven Verberckmoes van vzw De Sleutels en in de categorie ‘aanstormend talent’ ging Jasper Van Hoey, drijvende kracht achter de Schellekesfeesten, met de trofee aan de haal.