Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Chauffeur vlucht weg in bosjes naast snelweg na crash tegen vangrail

KruibekeAan het parkeerterrein van de E17 in Kruibeke is een auto maandag tegen de vangrail gecrasht. De chauffeur stapte uit en vluchtte te voet weg.

 1. Op Huizenjacht in Strijpen bij Zottegem: “Op steenworp van stadscentrum, waar je al gauw 270.000 euro betaalt voor appartement of gesloten bebouwing”
  PREMIUM
  Strijpen

  Op Huizen­jacht in Strijpen bij Zottegem: “Op steenworp van stadscen­trum, waar je al gauw 270.000 euro betaalt voor apparte­ment of gesloten bebouwing”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week: Strijpen bij Zottegem, waar je al gauw 270.000 euro betaalt voor een rijwoning of appartement en zo’n 600.000 euro voor een alleenstaande woning.
 2. Rap op Stap haalt recordaantal boekingen na corona: “Knaldrang is bij kansarme gezinnen even groot”
  Kruibeke

  Rap op Stap haalt recordaan­tal boekingen na corona: “Knaldrang is bij kansarme gezinnen even groot”

  Het sociaal reisbemiddelingsbureau Rap op Stap heeft een recordaantal boekingen gevierd. Sinds de heropstart na corona werden maar liefst 270 daguitstap- en vakantieaanvragen gedaan. “We zien ook een toename van de vraag naar groepsuitstappen”, zeggen schepen Filip Vercauteren en coördinator Rebecca Waem. “Want door corona zijn heel wat mensen vereenzaamd geraakt. De knaldrang is bij deze doelgroep dus even groot.”