rv
Volledig scherm
© rv

Brandweerpost Kruibeke verhuist naar tijdelijke kazerne: “Maar we rukken even snel uit”

KruibekeDe brandweerpost Kruibeke heeft een tijdelijk onderkomen gekregen. Op amper vijf weken tijd werd een loods opgetrokken waar de voertuigen veilig gestald kunnen worden tijdens de bouw van de nieuwe kazerne.

 1. Maatschappelijk werker ontslagen na gesjoemel met geld van OCMW-cliënten: “Schrijnend dat dit net bij de zwaksten in onze maatschappij gebeurt”
  Kruibeke

  Maatschap­pe­lijk werker ontslagen na gesjoemel met geld van OCMW-cliën­ten: “Schrijnend dat dit net bij de zwaksten in onze maatschap­pij gebeurt”

  Het gemeentebestuur van Kruibeke heeft een maatschappelijk werker op staande voet ontslagen na vaststellingen van gesjoemel met het budgetbeheer van OCMW-cliënten. Het onderzoek startte na een klacht van een gedupeerde. Audit Vlaanderen komt volgende week langs en zal wellicht een forensische audit opstarten om de omvang van de fraude in kaart te brengen.
 2. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.