bfs
Volledig scherm
© bfs

Bestuurder (25) negeert voor vierde keer rijverbod op E17: twee jaar cel en levenslang rijverbod

Kruibeke/ZwijndrechtEen 25-jarige bestuurder die voor de vierde keer betrapt werd op rijden zonder rijbewijs is door de politierechter in Sint-Niklaas veroordeeld tot twee jaar cel en een levenslang rijverbod.

 1. Wijkagent Luc (62) neemt noodgedwongen afscheid na fietsongeval: “Ontvoeringen en moorden meegemaakt als rijkswachter, maar het werk als wijkagent gaf evenveel voldoening”
  PREMIUM
  Beveren

  Wijkagent Luc (62) neemt noodgedwon­gen afscheid na fietsonge­val: “Ontvoerin­gen en moorden meegemaakt als rijkswach­ter, maar het werk als wijkagent gaf evenveel voldoening”

  De politiezone Waasland-Noord heeft Luc Paelinck (62) uitgezwaaid. Hij was 17 jaar lang wijkagent in Melsele, maar had er daarvoor ook al een carrière bij de toenmalige rijkswacht opzitten. Met twee moorddossiers en de ontvoering van Anthony De Clerck en Peter De Vleeschauwer heeft hij memorabele momenten beleefd. “Maar het oplossen van een burenruzie gaf me evenveel voldoening.”
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.