De ploeg van BaràBaz is volop bezig met de opbouw van het terrein.
Volledig scherm
De ploeg van BaràBaz is volop bezig met de opbouw van het terrein. © Kristof Pieters

BARàBAZ zet podium op in de tuin van de buren: “Met een spectaculaire toegang via een brug tussen de bomen”

BazelDe opbouw van de zomerbar BARàBAZ is volop aan de gang. Na twee kleinschalige edities door corona kan men nu opnieuw alle registers opentrekken. Het podium wordt in de tuin van de buren geplaatst. En ook dit jaar is er een nieuwigheid. Het publiek wandelt namelijk via een spectaculaire brug tussen de bomen over het muurtje naar de feestlocatie.

  1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
    Livios

    Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

    Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.