Koen Maris, David Ceulemans en Erik Westerlinck mogen tevreden terugblikken op het eerste evenement voor 'Kruibeke tgen Kanker'.
Volledig scherm
Koen Maris, David Ceulemans en Erik Westerlinck mogen tevreden terugblikken op het eerste evenement voor 'Kruibeke tgen Kanker'. © rv

24 teams strijden tijdens koers op rollen voor ‘Kruibeke tegen Kanker’

KruibekeIn de sporthal van het Sint-Jorisinstituut is afgelopen weekend strijd geleverd door 24 teams tijdens ‘Kruibeke Fietst op Rollen’. Het is een eerste initiatief van Erik Westerlinck, David Ceulemans en Koen Maris om volgend jaar enkele ploegen aan de start te krijgen van de ‘1000 km voor Kom op tegen Kanker’.

 1. Jean-Marie Pfaff krijgt ereburgerschap: “Mijn hart ligt nog altijd in Beveren… en mijn museum binnenkort ook”
  PREMIUM
  Beveren

  Jean-Ma­rie Pfaff krijgt ereburger­schap: “Mijn hart ligt nog altijd in Beveren… en mijn museum binnenkort ook”

  “In Duitsland, Turkije of Mexico heeft nog nooit iemand van Beveren gehoord, maar ze weten wel wie Jean-Marie Pfaff is.” Voor burgemeester Marc Van de Vijver is er dan ook geen enkele twijfel dat de wereldkeeper de titel ‘Ereburger van Beveren’ dubbel en dik verdient. El Sympatico reageerde vrijdag zichtbaar geëmotioneerd. Hij kondigde tegelijk aan dat Beveren binnenkort zijn eigen Pfaff-museum krijgt.
 2. Van der Valk opent zomerbar op grasplein Hof ter Saksen: “Nieuw concept met respect voor de omgeving”
  PREMIUM
  Beveren

  Van der Valk opent zomerbar op grasplein Hof ter Saksen: “Nieuw concept met respect voor de omgeving”

  Van der Valk Hotel Beveren heeft een concessie in de wacht gesleept om een nieuwe zomerbar uit te baten op het grasplein van het kasteelpark Hof ter Saksen. Zaakvoerder Tim Van der Valk maakt er geen geheim van dat hij ook kandidaat is voor de uitbating van het kasteel eens de binnenrenovatie voltooid is. Naast Terras ter Saksen openen binnenkort Jardin en Thirsty Toucan terug de deuren.