PN
Volledig scherm
PREMIUM
© PN

Tom Boonen over seizoen van Wout van Aert: “Dat hij niet beter had kunnen doen? Daar ga ik niet mee akkoord”

KRISTALLEN FIETS“De verhouding tussen Wout van Aert en Remco Evenepoel wordt interessant om volgen. Remco zal nooit meer onder Wout staan”, stelt onze analist Tom Boonen in zijn analyse over de vaandeldragers van het Belgische wielrennen in aanloop naar de Kristallen Fiets. “Die verschuiving is definitief. Dat zal misschien wel prikken bij Wout — het zal hem in ieder geval prikkelen.”

53 reacties

 • Kristof Vervaeck

  4 maanden geleden
  UCi ranking zegt alles in dit geval. De manier waarop en de veelzijdigheid zijn belangrijker voor mij dan het aantal “Monumenten” ! Overal waar hij meedoet toont hij hem. Groene trui instaat voor mij gelijk aan monument. Straffe Bianchi ook en dan spreken we nog niet over de ritzeges in de Tour en alle rondjes waar hij aan deelneemt. Hij mag altijd beter doen, moeten…bijlage niet !
 • Peter De Ceuninck

  4 maanden geleden
  UCI ranking bekijken ... Duidelijk toch???
 • AUGUSTIN GHIJSELS

  4 maanden geleden
  Jumbo heeft goede renners genoeg.Het is toch te gek dat Wout klassiekers moet winnen en ook nog eens 3 weken aan een stuk moet knechten.Gevolg: na de Tour was het beste eraf.En nu weer het veld in.Dat gaat niet blijven duren.Hij moet zijn programma beter indelen, Jumbo perst hem uit als een citroen.Beter 4 klassiekers winnen dan 1 groene trui volgend jaar.
 • Jose Delie

  4 maanden geleden
  Wout wint op zijn eentje groen ,Wout helpt Jumbo op zijn eentje aan geel ! Zonder wout wint Vingegaard niet de tour ! En bij Jumbo weten ze dat heel goed ! Gevolg ...contractverlenging en verbetering ! 48 koersen, 25 maal top drie ! Jawadde ! Allemaal W.T.
 • Fons Heylen

  4 maanden geleden
  Maar wat als de ploeg hélemaal ten dienste van Wout zou rijden en hij zelf niet zou moeten superknechten …!? Wout is +/-1,94 meter groot weegt 77-78 kg Remco is 1,71 meter groot weegt 58-60 kg ?