Tim Declercq wint de Kristallen Zweetdruppel voor de derde keer.
Volledig scherm
Tim Declercq wint de Kristallen Zweetdruppel voor de derde keer. © Jelle Vermeersch

Tim Declercq wordt mederecordhouder en vervolledigt hattrick met derde Kristallen Zweetdruppel

Kristallen FietsDe Kristallen Zweetdruppel is voor het derde jaar op rij weggelegd voor Tim Declercq. De 31-jarige West-Vlaming won de publieksstemming op HLN.be voor Dries Devenyns en Jonas Rickaert. El Tractor kreeg de prijs uit handen van kopman en boezemvriend Yves Lampaert. Die laatste kwam het kleinood afleveren aan het ouderlijke huis van Declercq met... de tractor. 

3 reacties

 • Ronny Popelier

  2 jaar geleden
  Over verdiend rijd de ziel uit zijn lijf voor Deceuninck Quick Step ploeg. Wolfpack weet wat ze hebben en te danken aan de sterke onvermoeibare Tim. Proficiat Tim, nu vier op een rijtje.
 • Luc De Backer

  2 jaar geleden
  Super verdiend proficiat tim
 • betty thielens

  2 jaar geleden
  Die verdiend dat proficiat
 1. “Dit laat zien wat voor mens Tiesj naast de fiets is”: Kristallen Zweetdruppel zorgt voor ontroerend moment tussen Benoot en Van Hooydonck
  Play
  Kristallen Fiets
  9

  “Dit laat zien wat voor mens Tiesj naast de fiets is”: Kristallen Zweetdrup­pel zorgt voor ontroerend moment tussen Benoot en Van Hooydonck

  Het meest ontroerende moment op de Kristallen Fiets kwam er bij de uitreiking van de Kristallen Zweetdruppel. Tiesj Benoot won voor ploegmaat Nathan Van Hooydonck, maar voelde zich daar ongemakkelijk bij. Van Hooydonck verloor aan het begin van het jaar zijn kindje Thiago, maar bleef zich de naad uit de broek rijden voor zijn ploegmaats. Van Hooydonck: “Zonder mijn vrouw was dat niet gelukt.”
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.