Joel Hoylaerts / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts / Photo News

Sanne Cant na de kritiek op zoek naar eerste Kristallen Fiets: “Alsof ik mijn WK-trui bij een doos cornflakes heb gekregen”

Kristallen FietsTwee jaar geleden hoopte ze te winnen, vorig jaar dacht ze niet te kunnen verliezen. Maar zie: Sanne Cant (29) wacht nog op haar eerste Kristallen Fiets. Derde keer, goed keer? “Ik heb een mooi plaatsje vrij in mijn living.”

5 reacties

 • walter molenberghs

  2 jaar geleden
  Komt goed, de wereldtrui brengt gij weer naar Vlaanderen.
 • Familie Stoffel

  2 jaar geleden
  Als je de prestaties bekijkt kan je toch niet anders dan die fiets winnen, of heeft het ook nog met wat anders te maken ?
 • Freddy van Puymbrouck

  2 jaar geleden
  Sanne verdient dat zeker, de manier waarop ze dat sterke Nederlandse blok klopte op het WK zie ik geen enkele ander Belgische wielrenster doen!
 • René Pijnacker

  2 jaar geleden
  De kristallen fiets zou zeker verdiend zijn Sanne, voor je prestaties van het afgelopen (winter)seizoen 2018-2019 zou ik ook niet weten wie er meer voor in aanmerking komt, hoewel het dit seizoen nog niet echt goed loopt. Echter niet alleen prestaties tellen, de prijs moet je ook gegund worden. Ik bewonder je enorm, maar bedenk wel, een echte kampioen weet mooi te winnen, maar ook mooi te verliezen en ik denk dat het een beetje aan dat laatste schort.
 • Anoniem

  2 jaar geleden
  Succes Sanne ‍♂️
 1. Evenepoel: “Toen ik de Kristallen Fiets kreeg, viel ik bijna omver van het gewicht”
  Play
  Kristallen Fiets

  Evenepoel: “Toen ik de Kristallen Fiets kreeg, viel ik bijna omver van het gewicht”

  “Toen ik de Kristallen Fiets kreeg op het podium, viel ik bijna omver van het gewicht. Het is een zwaar ding”, lachte Remco Evenepoel. “Ik ben supertrots dat ik dit jaar een individuele prijs heb kunnen binnenhalen. Dat wil toch zeggen dat ik een mooi seizoen heb gehad. En ‘t is een enorme motivatie richting volgend seizoen. Ik heb van de Olympische Spelen mijn doel gemaakt. Ik kan daar een resultaat neerzetten, ik mag dromen. Ik ga er alleszins alles aan doen om er klaar voor te zijn”, vervolgde het supertalent. “Het is ook leuk dat het op privévlak goed verloopt. En hoe mijn programma eruitziet? Morgen leg ik een inspanningstest af, vrijdag trek ik naar Calpe voor de ploegstage. Dus ik ga het vanavond niet te laat maken.”
 2. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.