Patrick Lefevere.
Volledig scherm
PREMIUM
Patrick Lefevere. © Photo News

Patrick Lefevere: “Een groter budget? Dan zou ik mezelf beter betalen”

Kristallen FietsNog maar een keer is zijn wielerploeg in 2018 de meest succesvolle van de wereld. En nog maar een keer heeft Patrick Lefevere (63) de toekomst van diezelfde wielerploeg veilig­gesteld. Belangrijker dan 73 overwinningen in een seizoen is het nieuwe sponsorcontract dat hij met het Belgische beursgenoteerde bedrijf Deceuninck heeft afgesloten. ­Ploegmanager van het jaar, wat heb je daar nog meer voor nodig?

3 reacties

 • Mario De Jaegher

  3 jaar geleden
  Komt soms arrogant over maar toegegeven een betere manager ga je niet snel vinden.
 • Ronny Popelier

  3 jaar geleden
  Inderdaad fantastisch wat Patrick Lefevre ieder jaar opnieuw presteert met zijn ploeg. Speurneus voor jong talent , ook Belgische talenten en deze dan de kans geven in zijn ploeg om te slagen. Alle respect voor de bescheiden Patrick Lefevre. Hopelijk valt Quick-Step terecht in de prijzen. Ploeg manager voor Patrick Lefevre, helper voor Tim Declercq, en kristallen fiets voor Belgisch kampioen Yves Lampaert. Een grote Chapeau voor Patrick Lefevre en zijn ( Deceuninck ) Quick-Step ploeg.
 • Noel Huughe

  3 jaar geleden
  Als westvlaming niets dan bewondering voor deze bescheiden hardwerkende westvlaming ge moet het maar doen. ongelofelijke inzet van die man