Patrick Lefevere.
Volledig scherm
PREMIUM
Patrick Lefevere. © Photo News

Patrick Lefevere: “Een groter budget? Dan zou ik mezelf beter betalen”

Kristallen FietsNog maar een keer is zijn wielerploeg in 2018 de meest succesvolle van de wereld. En nog maar een keer heeft Patrick Lefevere (63) de toekomst van diezelfde wielerploeg veilig­gesteld. Belangrijker dan 73 overwinningen in een seizoen is het nieuwe sponsorcontract dat hij met het Belgische beursgenoteerde bedrijf Deceuninck heeft afgesloten. ­Ploegmanager van het jaar, wat heb je daar nog meer voor nodig?

3 reacties

 • Mario De Jaegher

  3 jaar geleden
  Komt soms arrogant over maar toegegeven een betere manager ga je niet snel vinden.
 • Ronny Popelier

  3 jaar geleden
  Inderdaad fantastisch wat Patrick Lefevre ieder jaar opnieuw presteert met zijn ploeg. Speurneus voor jong talent , ook Belgische talenten en deze dan de kans geven in zijn ploeg om te slagen. Alle respect voor de bescheiden Patrick Lefevre. Hopelijk valt Quick-Step terecht in de prijzen. Ploeg manager voor Patrick Lefevre, helper voor Tim Declercq, en kristallen fiets voor Belgisch kampioen Yves Lampaert. Een grote Chapeau voor Patrick Lefevre en zijn ( Deceuninck ) Quick-Step ploeg.
 • Noel Huughe

  3 jaar geleden
  Als westvlaming niets dan bewondering voor deze bescheiden hardwerkende westvlaming ge moet het maar doen. ongelofelijke inzet van die man
 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.