Tom Boonen en Niels Albert.
Volledig scherm
PREMIUM
Tom Boonen en Niels Albert. © Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photo News

Onze columnisten Niels Albert en Tom Boonen blikken vooruit naar Kristallen Fiets: “Het wordt voor Van Aert nooit meer zo goed als de voorbije zomer”

Kristallen FietsPhilippe Gilbert won een mooiere koers. Maar Remco Evenepoel is jonger. En Wout van Aert won op het moment dat iedereen wilde winnen. Doe voor onze columnisten Tom Boonen en Niels Albert dan maar Van Aert als nieuwe winnaar van de Kristallen Fiets. Van Aert zal dan Victor Campenaerts opvolgen. “Zijn uurrecord was superknap. Maar veel mensen zijn het al vergeten.”

7 reacties

 • Isabelle Boyen

  4 jaar geleden
  Laat wout zijn eerste drie crossen rijden en we zien wel waar hij uit komen hij is altijd de beste Belg geweest en voor op de weg zal hij wel klaar zijn anders zou hij deze jaar geen cross rijden als hij geen groen licht krijgt
 • Johan Maddens

  4 jaar geleden
  Ik geloof Wout , dat hij geen hinder meer ondervindt tijdens het fietsen .Dus dat beloofd .En oppassen dat hij straks al geen rol speelt in het Kampioenschap van Belgie veldrijden !
 • maarten mouton

  4 jaar geleden
  Nochtans heeft Wout VDP in het verleden al regelmatig gekopt Corneel.
 • Dirk Van Den Bossche

  4 jaar geleden
  Als hj terugkeert aan 95% is hij nog veel beter dan 95% van de renners die in het peleton rondfietsen.
 • Anoniem

  4 jaar geleden
  Zij,,,,Niels en Tom,,,weten over wat ze praten,,hij zal steeds op de 2de plaats of anders komen,,iedereen weet dat er maar één de beste is en blijft,,,V D P...‍♀️