.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Photo News

Onze chef wielrennen meent dat we laatste stoot van Wout van Aert nog niet gezien hebben: “In zich om de 5 Monumenten te winnen”

Kristallen FietsWout van Aert bekroonde zijn topseizoen met een eerste Kristallen Fiets. “Hij heeft het in zich om de vijf monumenten te winnen”, aldus onze chef wielrennen. “Wanneer je zoals Van Aert na een horrorcrash in de Tour van 2019 naar dit niveau kunt terugkeren, is alles mogelijk.”

0 reacties

  1. Merckx: “Ik ben nog geen 100%”, vrouw Claudine:  "Blij dat hij hier kan zijn"
    Play
    Kristallen Fiets

    Merckx: “Ik ben nog geen 100%”, vrouw Claudine: "Blij dat hij hier kan zijn"

    Eddy Merckx overhandigde vanavond in Vilvoorde Remco Evenepoel zijn allereerste Kristallen Fiets. In oktober werd Merckx nog opgenomen in het ziekenhuis na een val tijdens een fietstocht. De vijfvoudige Tourwinnaar liep een hoofdwonde op en verloor even het bewustzijn. Een toevallige passant diende Merckx de eerste zorgen toe, waarna hij met de ambulance naar de spoedafdeling van het AZ Sint-Blasius in Dendermonde werd gevoerd. Hoe gaat het nu met ‘De Kannibaal’? “Ik ben aan de beterhand. Ik heb veel geluk gehad dat er een verpleegster mij gereanimeerd heeft. Anders had het voorbij geweest. Ik ben nog geen 100%.” Ook zijn vrouw Claudine Acou was van de partij op de Kristallen Fiets: “Ik ben heel content dat Eddy hier aanwezig kan zijn. Het is een bijzonder jaar geweest, positief en negatief. Het gaat stilletjes aan beter met hem. Maar het heeft tijd nodig.”