Lotte Kopecky met haar Kristallen Fiets.
Volledig scherm
Lotte Kopecky met haar Kristallen Fiets. © Jelle Vermeersch

Lotte Kopecky wint voor het eerst in haar carrière de Kristallen Fiets

Kristallen FietsLotte Kopecky wint de Kristallen Fiets voor dames. Voor de 25-jarige renster is het de eerste keer dat ze de prestigieuze trofee mee naar huis mag nemen. Op de erelijst volgt ze veldrijdster Sanne Cant op.

5 reacties

 • LUC DUTS

  1 jaar geleden
  Terechte winnares!!Proficiat!
 • Ineke Visser

  1 jaar geleden
  Gefeliciteerd en meer dan verdient!
 • Walter Van Criekinge

  1 jaar geleden
  goed zo, bouw maar een mooie carrière uit.
 • luc lambrecht

  1 jaar geleden
  Lotte een grote proficiat , doe zo verder , en de  dag komt dat U die  Hollanders zal kloppen .
 • Steven Dubuisson

  1 jaar geleden
  Van harte gefeliciteerd met je Kristallen Fiets áls ultieme bekroning op een fantastisch wielrenner afgelopen seizoen voor jou. Veel succes met uw carrière én we kijken al uit naar volgend jaar!
 1. Thibau Nys tweede jaar op rij Beste Jongere en dat na verrassing van vriendin Anna: “Dit is al de tweede keer dat jullie mij dit lappen”
  Play
  Kristallen Fiets
  1

  Thibau Nys tweede jaar op rij Beste Jongere en dat na verrassing van vriendin Anna: “Dit is al de tweede keer dat jullie mij dit lappen”

  Net als vorig jaar is Thibau Nys (19) verkozen tot Jongere van het Jaar op de avond van de Kristallen Fiets. Of zoals uitreiker Michel Wuyts het toepasselijk zei: “Zijn voornaam wordt stilaan belangrijker dan zijn achternaam.” En dan was er nog vriendin Anna Eikendal die enkele dagen voor de show mee in het complot zat om haar wederhelft te verrassen...
 2. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.