Lotte Kopecky met Ann Wauters.
Volledig scherm
Lotte Kopecky met Ann Wauters. © Photo News

Lotte Kopecky volgt zichzelf op en wint de Kristallen Fiets voor vrouwen: “Ik ben 26, mijn beste jaren komen eraan”

Kristallen FietsNet als Wout van Aert volgt Lotte Kopecky (26) zichzelf op als winnaar van de Kristallen Fiets. Wat gaat dat geven wanneer ze volgend jaar voor SD Worx - het Quickstep van het vrouwenwielrennen - rijdt? “De Ronde van Vlaanderen staat al lang op mijn verlanglijstje.”

1 reactie

 • glenn wouters

  2 maanden geleden
  Heel dik verdiend. Na zoveel pech dit jaar toch nog een mooi palmares bijeen kunnen rijden. Je moet het mar doen. Van harte, en geniet ervan.
 1. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Allan Peiper doorbreekt hegemonie van Patrick Lefevere en is Ploegleider van het Jaar: “Een hele eer om deze erkenning te krijgen in België”
  Play
  Kristallen Fiets

  Allan Peiper doorbreekt hegemonie van Patrick Lefevere en is Ploeglei­der van het Jaar: “Een hele eer om deze erkenning te krijgen in België”

  Allan Peiper (60) is verkozen tot de Ploegleider van het Jaar. De voorbije drie jaar ging de trofee telkens naar Patrick Lefevere, de CEO van Deceuninck-Quick.Step, maar die moet de zege nu dus laten aan de sympathieke strateeg van UAE Team Emirates. De voorbije dagen werd Thibau Nys met ruime voorsprong verkozen tot ‘Jongere van het Jaar’ en ging Tim Declercq als superhelper met de Kristallen Zweetdruppel aan de haal.