Kieran De Fauw en Lotte Kopecky
Volledig scherm
PREMIUM
Kieran De Fauw en Lotte Kopecky © Photonews

Lotte Kopecky en Kieran De Fauw, haar vriend en trainer, over leven en werk: “Op training is het ‘gast’, alleen ‘s avonds is het Kieran”

Kristallen fietsJe hebt Lotte, en je hebt Kopecky (26). De ene is gewoon een leuke jonge vrouw, de andere is een bekende wielrenster. Je hebt ook Kieran en De Fauw (37). De eerste is een zachtaardige man, de tweede een bikkelharde trainer. Samen zijn ze al drie jaar een gelukkig stel. Over het leven en werk van de grote favoriete voor de Kristallen Fiets en haar vriend. “Hoe kan ik haar dat aandoen?”

0 reacties

 1. Onze chef wielrennen vindt de tweede Kristallen Fiets voor Van Aert oververdiend: “Zoals Wout koerst, dáárvoor is koersen uitgevonden”
  PREMIUM
  Kristallen Fiets
  3

  Onze chef wielrennen vindt de tweede Kristallen Fiets voor Van Aert overver­diend: “Zoals Wout koerst, dáárvoor is koersen uitgevon­den”

  Het was geen grote verrassing, maar Wout van Aert (27) heeft vanavond voor de tweede keer op rij de Kristallen Fiets gewonnen. Onze chef wielrennen Marc Ghyselinck vindt die bekroning oververdiend en strooit dan ook met lof naar de Belgische kampioen. Vooral de manier waarop Van Aert koerst, spreekt volgens hem tot de verbeelding.
 1. EXCLUSIEVE DOCU. Kristallen Fiets-winnaar Van Aert: “Ik koester de momenten dat ik Georges na de koers kan vastpakken... Dat is gewoon hoe ik ben”
  PREMIUM
  Exclusieve docu

  EXCLUSIEVE DOCU. Kristallen Fiets-win­naar Van Aert: “Ik koester de momenten dat ik Georges na de koers kan vastpakken... Dat is gewoon hoe ik ben”

  Drie ritten in de Tour, zilver op de olympische wegrit en het WK tijdrijden, maar bovenal: het opperste gezinsgeluk. Hij kon het zelfs delen op het ultieme Tourpodium, op de Champs-Élysées met de Arc de Triomphe op de achtergrond. In de VTM-documentaire ‘Wout' blikt Wout van Aert (27) terug op een straffe tweede helft van zijn wielerjaar en geeft hij een unieke kijk in zijn privéleven. “Ik koester de momenten waarop ik mijn zoon na de koers kan vastpakken en mijn naasten kan begroeten... Dat is gewoon hoe ik ben.” WVA blikt ook al vooruit naar volgend jaar. “Ik zit niet in een positie waarin ik moet klagen, maar ik heb wel een duidelijk doel voor volgend jaar dat ik in 2021 gemist heb.”