Lotte Kopecky.
Volledig scherm
PREMIUM
Lotte Kopecky. © Jelle Vermeersch

Lotte Kopecky bekroont seizoen van de grote doorbraak met Kristallen Fiets: “Mijn beste jaren komen eraan”

Kristallen FietsEen prominente plek, krijgt de Kristallen Fiets in de trofeeënkast van Lotte Kopecky (25). Best nog een paar gaten vrijhouden, toch. Want daar is 2021. Parijs-Roubaix — in rotweer graag. Het WK in eigen land. En vooral: de olympische ploegkoers in Tokio. “Samen met Jolien: dé kans van mijn leven.”

0 reacties

 1. STEM. Laatste kans om te stemmen! Wie is de beste helper van het wielerpeloton en verdient de Kristallen Zweetdruppel?
  Kristallen Fiets
  53

  STEM. Laatste kans om te stemmen! Wie is de beste helper van het wielerpelo­ton en verdient de Kristallen Zweetdrup­pel?

  Geen kopmannen zonder knechten. ‘Het Laatste Nieuws’ reikt zoals elk jaar de Kristallen Zweetdruppel uit - de prijs voor de beste Belgische helper in het wielerpeloton. De winnaar van de voorbije drie edities, Tim Declercq (Deceuninck-Quick.Step), is opnieuw genomineerd. De andere kanshebbers zijn Jonas Rickaert (Alpecin-Fenix), Tosh Van der Sande (Lotto-Soudal), Nathan Van Hooydonck (Jumbo-Visma), Mauri Vansevenant (Deceuninck-Quick.Step) en Gianni Vermeersch (Alpecin-Fenix). Wie zich dé waterdrager van het voorbije seizoen mag noemen, daar beslist ú over! Tot en met zondagavond kan u in onderstaande poll uw stem uitbrengen. De winnaar kennen we op woensdag 1 december.
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 1. Remco en Oumi over hun relatie: “Even was het onwennig om weer samen te zijn, maar nu leven we op wolkjes”
  Kristallen Fiets

  Remco en Oumi over hun relatie: “Even was het onwennig om weer samen te zijn, maar nu leven we op wolkjes”

  Vestimentair waren ze gisteren perfect op mekaar ingespeeld: zij de smaragdgroene zeemeermin, hij gentleman in dito tint. Ook in de liefde is de harmonie helemaal terug: “Ik heb van mijn fouten geleerd”, geeft Remco ruiterlijk toe, na het afgeblazen Monaco-plan dat tot een breuk met ‘Oumi’ leidde. “Even was het onwennig, om weer samen te zijn, maar nu leven wij op wolkjes: het goede van het verleden nemen we mee, in een frisse start.”