Het lijstje kandidaten is indrukwekkend, maar wie wordt morgen verkozen tot Teammanager/Ploegleider/Coach van het Jaar?

Kristallen FietsDe Kristallen Zweetdruppel van 2020 kennen we al. De Jongere van het Jaar ook. Maar wie wordt dit keer verkozen tot Teammanager/Ploegleider/Coach van het Jaar? 

0 reacties

 1. Remco en Oumi over hun relatie: “Even was het onwennig om weer samen te zijn, maar nu leven we op wolkjes”
  Kristallen Fiets

  Remco en Oumi over hun relatie: “Even was het onwennig om weer samen te zijn, maar nu leven we op wolkjes”

  Vestimentair waren ze gisteren perfect op mekaar ingespeeld: zij de smaragdgroene zeemeermin, hij gentleman in dito tint. Ook in de liefde is de harmonie helemaal terug: “Ik heb van mijn fouten geleerd”, geeft Remco ruiterlijk toe, na het afgeblazen Monaco-plan dat tot een breuk met ‘Oumi’ leidde. “Even was het onwennig, om weer samen te zijn, maar nu leven wij op wolkjes: het goede van het verleden nemen we mee, in een frisse start.”
 2. Evenepoel: “Toen ik de Kristallen Fiets kreeg, viel ik bijna omver van het gewicht”
  Play
  Kristallen Fiets

  Evenepoel: “Toen ik de Kristallen Fiets kreeg, viel ik bijna omver van het gewicht”

  “Toen ik de Kristallen Fiets kreeg op het podium, viel ik bijna omver van het gewicht. Het is een zwaar ding”, lachte Remco Evenepoel. “Ik ben supertrots dat ik dit jaar een individuele prijs heb kunnen binnenhalen. Dat wil toch zeggen dat ik een mooi seizoen heb gehad. En ‘t is een enorme motivatie richting volgend seizoen. Ik heb van de Olympische Spelen mijn doel gemaakt. Ik kan daar een resultaat neerzetten, ik mag dromen. Ik ga er alleszins alles aan doen om er klaar voor te zijn”, vervolgde het supertalent. “Het is ook leuk dat het op privévlak goed verloopt. En hoe mijn programma eruitziet? Morgen leg ik een inspanningstest af, vrijdag trek ik naar Calpe voor de ploegstage. Dus ik ga het vanavond niet te laat maken.”
 1. Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstander ligt Real eruit"
  Play

  Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstan­der ligt Real eruit"

 2. "Voorbereiding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"
  Play

  "Voorberei­ding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"