Grootse Van Aert feliciteert Kristallen Remco in open en eerlijke video: "Ik heb geprobeerd het je moeilijk te maken, maar je hebt het dubbel en dik verdiend”

Kristallen FietsRemco Evenepoel is de winnaar van de Kristallen Fiets 2022. Wout van Aert, laureaat van de voorbije twee edities, feliciteerde zijn opvolger via een videoboodschap. “Ik heb geprobeerd het hem een beetje moeilijk te maken, maar toen moest hij ook nog eens die regenboogtrui pakken...”

93 reacties

 • René Van Aert

  4 maanden geleden
  Veel hangt af van wat geluk op het goede moment. Was Roglic niet uit de Vuelta verdwenen, dan had Remco deze misschien niet gewonnen en was Van der Poel in normale omstandigheden kunnen starten in het wereldkampioenschap, dan was de winnaar misschien wel Wout geweest. VDP durft wel koersen en met Wout naar de meet gaan. Volgend jaar zelf aanvallen, Wout.
 • lode wijk

  4 maanden geleden
  Ik denk dat degene die meest steken voelt Van der poel is, buiten zijn toer in Australië heeft hij weinig krantenkoppen gehaald, en overal waar hij nu begint geeft hij op als hij niet mee kan, flauwe verliezer.
 • Kristof Vervaeck

  4 maanden geleden
  Blijf jezelf en succes volgend jaar !
 • Freddy Brems

  4 maanden geleden
  Dat mag ,iedereen heeft zijn voorkeur voor een bepaalde persoon . Wel mogen ons gelukkig prijzen met de renners die we op dit moment hebben , en dit van helpers tot kopmannen Wat ik niet begrijp is de nood van sommige mensen om hun gal te spuwen en bepaalde renners te veroordelen . Het is misschien beter om de renners waar je sympathie voor heb aan te moedige
 • patrick de bock

  4 maanden geleden
  Mr Vansuyt, ik ben idd veel meer fan van Mathieu dan van die Van Aert! Mag het?