Remco Evenepoel met de Kristallen Fiets.
Volledig scherm
Remco Evenepoel met de Kristallen Fiets. © BELGA

De kroon op een absoluut boerenjaar: Remco Evenepoel wint zijn tweede Kristallen Fiets

Kristallen FietsDe kers op een heerlijke taart. Vuelta-winnaar en wereldkampioen Remco Evenepoel (22) ziet zijn boerenjaar 2022 nu ook bekroond met een tweede Kristallen Fiets, na een eerste triomf in 2019. Op de erelijst volgt hij Wout van Aert op.

55 reacties

 • Geert Desmet

  2 maanden geleden
  Ze moesten daar eigenlijk geen hele show aan verspillen. Ik wist al van te voren dat het Remco ging zijn. Is een goede renner maar heeft het een beetje hoog in zijn bolleke.
 • Johan Maddens

  2 maanden geleden
  Marika Peeters , Van Aert was goed op weg voor een monument , maar corona heeft hem genekt en dat weet je precies zoals iedereen . Hij staat al drie jaar eerste op het UCI klassement voor eendags wedstrijden . Veel renners winnen een monument en dan zie je ze niet meer voor onbepaalde duur ! Wout laat zijn fans niet in de steek . Moet zeer lastig zijn om reeds drie jaar een wereld topper voortdurend te kleineren .Doe zo verder voor zeker nog een aantal jaren met Wout aan de top !!
 • Mario Versavel

  2 maanden geleden
  Proficiat
 • Jürgen Mouton

  2 maanden geleden
  Mooie winnaar. Vooral de manier waarop hij wint, als hij zijn turbo aanzet, kan er niemand volgen. Een tweede Merckx? Absoluut niet, Dhr. Evenepoel is niet drie maal betrapt op doping. Remco vergelijken met Merckx, is een belediging voor Remco!!! Het zou een mooie bijnaam zijn: RemcoTurbo.
 • Richard Tolenaars

  2 maanden geleden
  Wat een nieuws is dat. Dat wist iedereen al twee weken dat hij ging winnen.