Remco Evenepoel met de Kristallen Fiets.
Volledig scherm
Remco Evenepoel met de Kristallen Fiets. © BELGA

De kroon op een absoluut boerenjaar: Remco Evenepoel wint zijn tweede Kristallen Fiets

Kristallen FietsDe kers op een heerlijke taart. Vuelta-winnaar en wereldkampioen Remco Evenepoel (22) ziet zijn boerenjaar 2022 nu ook bekroond met een tweede Kristallen Fiets, na een eerste triomf in 2019. Op de erelijst volgt hij Wout van Aert op.

55 reacties

 • Geert Desmet

  4 maanden geleden
  Ze moesten daar eigenlijk geen hele show aan verspillen. Ik wist al van te voren dat het Remco ging zijn. Is een goede renner maar heeft het een beetje hoog in zijn bolleke.
 • Johan Maddens

  4 maanden geleden
  Marika Peeters , Van Aert was goed op weg voor een monument , maar corona heeft hem genekt en dat weet je precies zoals iedereen . Hij staat al drie jaar eerste op het UCI klassement voor eendags wedstrijden . Veel renners winnen een monument en dan zie je ze niet meer voor onbepaalde duur ! Wout laat zijn fans niet in de steek . Moet zeer lastig zijn om reeds drie jaar een wereld topper voortdurend te kleineren .Doe zo verder voor zeker nog een aantal jaren met Wout aan de top !!
 • Mario Versavel

  4 maanden geleden
  Proficiat
 • Jürgen Mouton

  4 maanden geleden
  Mooie winnaar. Vooral de manier waarop hij wint, als hij zijn turbo aanzet, kan er niemand volgen. Een tweede Merckx? Absoluut niet, Dhr. Evenepoel is niet drie maal betrapt op doping. Remco vergelijken met Merckx, is een belediging voor Remco!!! Het zou een mooie bijnaam zijn: RemcoTurbo.
 • Richard Tolenaars

  4 maanden geleden
  Wat een nieuws is dat. Dat wist iedereen al twee weken dat hij ging winnen.
 1. Broers Roodhooft branden van ambitie: “Ik denk dat wij ook voor de groene trui moeten gaan”
  Play
  Kristallen Fiets
  2

  Broers Roodhooft branden van ambitie: “Ik denk dat wij ook voor de groene trui moeten gaan”

  De broers Christoph en Philip Roodhooft hadden er hun vertrek naar Spanje een dag voor uitgesteld. Winnaar worden van de Kristallen Fiets, als beste ploegleider van het voorbije jaar, dat wilden ze niet missen. Met twee dan nog. Ze rijden een opvallend parcours. En ze hebben grote ambities. “Als we Van Aert horen zeggen dat hij gaat voor de groene trui, denken wij: ‘We zullen dat nog wel even zien’.”
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.