Magali W. en hoofdverdachte Pierre D.
Volledig scherm
PREMIUM
Magali W. en hoofdverdachte Pierre D. © Marc Baert

Twee verdachten in dossier rond dubbele moord in Kraainem onder aanhoudingsbevel geplaatst: “Pierre D. schakelde Congolees in om ex-vrouw en stiefdochter uit te schakelen”

KraainemDe twee verdachten die eerder vandaag werden opgepakt in het dossier rond de dubbele moord in Kraainem zijn onder aanhoudingsbevel geplaatst. Een van hen is Pierre D. (51), die eerder al eens in de cel zat op verdenking van de dubbele moord. De andere is een 39-jarige Congolees. “Hij wordt ervan verdacht de feiten te hebben gepleegd in opdracht van de partner/stiefvader van de slachtoffers”, aldus het parket.

 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. Dalle en Gatz leggen eerste steen van nieuwbouw Academie Sint-Agatha-Berchem
  Sint-Agatha-Berchem

  Dalle en Gatz leggen eerste steen van nieuwbouw Academie Sint-Agat­ha-Ber­chem

  In de Dr. Charles Leemansstraat hebben Brussels minister Sven Gatz, Vlaams minister voor Brussel Benjamin Dalle en burgemeester van Sint-Agatha-Berchem Christian Lamouline de eerste steen gelegd voor de nieuwbouw van de Nederlandstalige Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Sint-Agatha-Berchem. De nieuwe vestiging moet een oplossing bieden aan het tekort aan lokalen waarmee de academie momenteel kampt.
 1. Parket Halle-Vilvoorde vervolgt burgerpersoneelslid politie Zaventem voor zedenfeiten
  Zaventem

  Parket Hal­le-Vilvoorde vervolgt burgerper­so­neels­lid politie Zaventem voor zedenfei­ten

  Een voormalig burgerpersoneelslid van de lokale politie van Zaventem moet zich donderdag voor de Brusselse correctionele rechtbank verantwoorden voor zedenfeiten met minderjarigen. De man zou twee minderjarige meisjes onder druk gezet hebben om met hem naar bed te gaan, maar zou ook kopieën genomen hebben van dossiers over beelden van seksueel misbruik van minderjarigen van de politie Zaventem. Intussen heeft de man wel ontslag genomen bij de politie.