De parking aan metrostation Kraainem in Sint-Lambrechts-Woluwe wordt voorlopig niet uitgebreid.
Volledig scherm
De parking aan metrostation Kraainem in Sint-Lambrechts-Woluwe wordt voorlopig niet uitgebreid. © Marc Baert

Parking metrohalte Kraainem wordt (voorlopig) niet uitgebreid

Kraainem/Sint-Lambrechts-WoluweEr komen voorlopig geen extra parkeerplaatsen op de parking van metrohalte Kraainem in Sint-Lambrechts-Woluwe. Na een klacht van de Brusselse gemeente en Kraainem werd het milieuattest geweigerd. Het is onduidelijk of er op termijn nog een uitbreiding van de parking komt.

 1. Van Opwijk over Elewijt tot Tervuren: dit zijn de zeven leukste kerstwinkels van Brussel, de Ring en het Pajottenland
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van Opwijk over Elewijt tot Tervuren: dit zijn de zeven leukste kerstwin­kels van Brussel, de Ring en het Pajotten­land

  Als Sinterklaas weer in Spanje is, begint het bij heel wat mensen te kriebelen om de kerstsfeer in huis te halen. Wie weet staat bij jou de kerstboom ook al. Niet onlogisch, want Kerstmis nadert met rasse schreden. Hoog tijd dus om het aanbod van de winkels in Brussel, de Ring en het Pajottenland al eens onder de loep te nemen. Veel handelaars zijn echte specialisten geworden en leggen zich toe op allerlei kerstdecoratie. Wij gingen op zoek naar de leukste kerstshops van de regio.
 2. Interza en Incovo blikken terug op 11 maanden werken met kredietregeling: “Hoge tevredenheid bij de mensen, zwaar financieel verlies voor ons”
  Vilvoorde Zemst Machelen Meise Londerzeel Zaventem Wezembeek-Oppem Steenokkerzeel Kampenhout Wezembeek-Oppem Kraainem

  Interza en Incovo blikken terug op 11 maanden werken met kredietre­ge­ling: “Hoge tevreden­heid bij de mensen, zwaar financieel verlies voor ons”

  Intercommunales Interza en Incovo blikken na elf maanden terug op hun eerste ervaring met het nieuwe systeem inzake afvalkrediet. “Voor het eerst kreeg elk gezin 25 euro aan krediet per jaar voor recycleerbaar afval dat ze gesorteerd bij ons binnenbrengen”, zegt directeur Jan Buysse. “97% van de gezinnen kwam toe met dat krediet.”