Na de aanrijding op de Veemarkt in Kortrijk sloeg de 40-jarige automobilist op de vlucht.
Volledig scherm
Na de aanrijding op de Veemarkt in Kortrijk sloeg de 40-jarige automobilist op de vlucht. © Foto Henk Deleu

Zware jongen sleurt getuige 500 meter mee op motorkap na banale aanrijding

KortrijkEen man uit Kortrijk is lichtgewond geraakt nadat hij vijfhonderd meter werd meegesleurd op de motorkap van een auto. Het slachtoffer wilde verhinderen dat de bestuurder vluchtmisdrijf zou plegen na een ongeval. Hij ging voor diens BMW3 staan toen de man aanstalten maakte om weg te rijden. Een seconde later werd hij opgeschept en meegesleurd.

  1. Vrienden houden muziektreffen om jong gezin van vijf na brand aan nieuw huis te helpen: “We staan er niet alleen voor, de steun is overweldigend”
    PREMIUM
    Kortrijk/Bellegem

    Vrienden houden muziektref­fen om jong gezin van vijf na brand aan nieuw huis te helpen: “We staan er niet alleen voor, de steun is overweldi­gend”

    Bijna drie maanden nadat Peter Eeckhout, Debbie Neirijnck en hun drie kinderen hun ecologische woning in Bellegem in vlammen zagen opgaan, klaart de hemel steeds meer op, met dank aan tal van initiatieven om hen weer op weg te helpen. Vrienden houden vandaag zaterdag 21 mei een muziektreffen voor het gezin, aan biercafé Gainsbar op de Vlasmarkt in Kortrijk. “Mede door alle hulp hopen we binnen twee jaar een nieuw huis te hebben”, vertelt Peter ‘Keide’ Eeckhout.