sfeerbeeld van Zomerconcept BLEU
Volledig scherm
sfeerbeeld van Zomerconcept BLEU © BLEU

Zomerconcept BLEU opent laatste keer: “Vanaf juli weer huwelijksfeesten in Hoeve De Blauwpoorte”

KortrijkHet zomerconcept BLEU heropent een laatste keer, op het domein van feestzaal Hoeve De Blauwpoorte in de Leynvaalsstraat 1 in Heule, bij Kortrijk. Tim Grand, een artiest van eigen bodem die klassieke piano met machtige dj-sets combineert, is ‘special guest’ op het openingsweekend op vrijdag 21 en zaterdag 22 mei. Bleu wordt een zomerse bestemming met originele cocktails van drankenexpert Hannes Desmedt en tongstrelende gerechtjes van chef Xander Verzelen.

 1. Phishing op oude wijze: duo rijft 22.000 euro binnen door facturen uit postbus te stelen en rekeningnummers te veranderen
  Kortrijk/Veurne/Heuvelland/Lo-Reninge/Koekelare/Kortemark/Komen

  Phishing op oude wijze: duo rijft 22.000 euro binnen door facturen uit postbus te stelen en rekening­num­mers te veranderen

  Het lijkt wel phishing op de oude wijze. Een Congolees en een Kameroener staan in de Veurnse rechtbank terecht omdat ze een bedrijf uit Komen-Waasten voor 22.000 euro wisten te pluimen. Ze onderschepten facturen aan verschillende West-Vlaamse bedrijven, veranderden de rekeningnummers en deden de brieven opnieuw op de post.
 2. Volksrestaurant VORK heropent: “We gaan in 2021 richting 20.000 maaltijden, er is een groeiende vraag bij mensen in armoede”
  Kortrijk

  Volksres­tau­rant VORK heropent: “We gaan in 2021 richting 20.000 maaltijden, er is een groeiende vraag bij mensen in armoede”

  Volksrestaurant VORK in de Doorniksestraat heropent op woensdag 9 juni, na bijna acht maanden sluiting. De meeneemmaaltijden blijven behouden omdat er een groeiende vraag is bij mensen in armoede. Ook de opleidingen ‘zaal’ en ‘keuken’ starten weer op in VORK om te beantwoorden aan een grote vraag naar geschoold personeel in de horecasector in Kortrijk en de ruimere regio.