Sebastien Smets
Volledig scherm
© Sebastien Smets

Zo VeloVeilig is Kortrijk: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. Burgemeester van Kortrijk, Kuurne en Lendelede slachtoffer van phishing via mail: “We dienden klacht in bij de politie”
  Kuurne/Kortrijk/Lendelede

  Burgemees­ter van Kortrijk, Kuurne en Lendelede slachtof­fer van phishing via mail: “We dienden klacht in bij de politie”

  In Vlaanderen kregen de voorbij weken heel wat burgemeesters af te rekenen met phishing via mail. Ook drie burgervaders in het zuiden van West-Vlaanderen zijn slachtoffer geworden: Ruth Vandenberghe van Kortrijk, Francis Benoit van Kuurne en Carine Dewaele van Lendelede. Een gemeenteraadslid in Kuurne trapte in de val en betaalde 300 euro aan de oplichter.