De patiënten van M. kunnen gelukkig wel grotendeels op haar diensten blijven rekenen. Het rijverbod geldt alleen tijdens het weekend.
Volledig scherm
De patiënten van M. kunnen gelukkig wel grotendeels op haar diensten blijven rekenen. Het rijverbod geldt alleen tijdens het weekend. © Photo News

Zelfstandig thuisverpleegster zwalpt over de weg en weigert te stoppen voor politie

KortrijkMinstens zeven weekends lang mag een zelfstandig thuisverpleegster (52) uit Kortrijk geen auto besturen. Aanleiding: de vrouw werd door de politie tegengehouden toen ze dronken achter het stuur zat.

 1. Kortrijk volgt Van Quickenborne niet in ‘verbod’ op plexischermen: “Wij controleren op afstand, niet op plexi”
  Kortrijk

  Kortrijk volgt Van Quickenbor­ne niet in ‘verbod’ op plexischer­men: “Wij controle­ren op afstand, niet op plexi”

  Hoewel het federaal minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld) was die aankondigde dat plexischermen tussen tafels op terrassen verboden zijn, volgt zijn stad die beslissing niet. Net zoals onder meer Gent en Leuven, laat Kortrijk weten het verbod niet te handhaven. “Wij controleren op afstand, niét op plexi”, zei schepen van Economie Vandendriessche (Team Burgemeester) tijdens de voorstelling van een voetgangerszone in de uitgaansbuurt. Burgemeester Ruth Vandenberghe zit op dezelfde lijn: “Er zijn andere prioriteiten.”
 1. Zo wensen onze surfers hun mama een gelukkige Moederdag
  Play

  Zo wensen onze surfers hun mama een gelukkige Moederdag

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten