Wouter Vermeersch (34) wordt fractieleider bij het Vlaams Belang in de Kortrijkse gemeenteraad.
Volledig scherm
Wouter Vermeersch (34) wordt fractieleider bij het Vlaams Belang in de Kortrijkse gemeenteraad. © BELGA

Wouter Vermeersch wordt fractieleider bij Vlaams Belang

Wouter Vermeersch (34) wordt fractieleider bij het Vlaams Belang in de Kortrijkse gemeenteraad. Op 14 oktober raakte Vermeersch met 2.209 voorkeurstemmen als lijsttrekker verkozen in de Kortrijkse gemeenteraad. 

1 reactie

 • chantal dalschaert

  4 jaar geleden
  proficiat wouter doe zo voort
 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. Zussen Charlotte en Céline brengen passie samen in Boutique, concept store verenigt kleurrijke gerechten met hoogstaande schoonheidsproducten
  Kortrijk

  Zussen Charlotte en Céline brengen passie samen in Boutique, concept store verenigt kleurrijke gerechten met hoogstaan­de schoon­heids­pro­duc­ten

  De kracht die Charlotte (30) en Céline Vanfleteren (27) uitstralen, delen ze vanaf begin juli in Boutique in de Voorstraat 37, een concept store van eethuis Parazaar en schoonheidssalon Kiki. “De producten en diensten die we in onze shop aanbieden benadrukken je schoonheid en doen je gezond voelen. Om zo bij te dragen aan een hoger zelfvertrouwen”, vertellen de hechte zussen.