Zin in een job in K in Kortrijk? Surf als de bliksem naar de site van het winkelcentrum. Illustratiebeeld
Volledig scherm
Zin in een job in K in Kortrijk? Surf als de bliksem naar de site van het winkelcentrum. Illustratiebeeld © Shutterstock

Winkelcentrum K zoekt helpende handen: twintig vacatures staan open

KortrijkNu de terugkeer naar het funshoppen in het vizier komt, is er in handelszaken een schreeuw om extra personeel. Dat is ook zo in het winkelcentrum K in Kortrijk, waar er momenteel zo’n twintig vacatures open staan.

  1. Bissegemnaars helpen door zondvloed getroffen campinguitbaters: “Het is een ramp, de caravans hangen er tot in de bomen”
    Bissegem/Harelbeke

    Bissegem­naars helpen door zondvloed getroffen campinguit­ba­ters: “Het is een ramp, de caravans hangen er tot in de bomen”

    “Het ontroert ons echt hoe vrienden aan ons denken en ons willen helpen”, zegt Daisy D’Haene. Amper vier maanden nadat zij en Henk Soete als nieuwe uitbaters Camping aux Frènes in Barvaux bij Durbuy een nieuwe start gaven, spoelde de zondvloed hun droom helemaal weg. Vier Bissegemnaars houden nu een snoepverkoop en hebben een rekeningnummer geopend om geld in te zamelen. Alle initiatieven om de slachtoffers van de overstromingen te helpen, lees je op hln.be/helpendehanden.