K-marketing manager Gaëlle Verlinde en Kortrijks fotograaf Tony Decruyenaere, bij de hygiënische- en poetsproducten.
Volledig scherm
K-marketing manager Gaëlle Verlinde en Kortrijks fotograaf Tony Decruyenaere, bij de hygiënische- en poetsproducten. © Henk Deleu

Winkelcentrum K schenkt hygiënische- en poetsproducten aan slachtoffers overstromingen

KortrijkHet management van winkelcentrum K in Kortrijk draagt een steentje bij aan de hulp voor de slachtoffers van de overstromingen in de Ardennen, door voor ongeveer 1.500 euro aan hygiënische- en poetsproducten te schenken.

 1. Streekgenoten brengen hulpgoederen, tuinaannemer ruimt puin in Ardennen: “Het lijkt er nog steeds oorlogsgebied”
  Kortrijk/Harelbeke/Zwevegem

  Streekgeno­ten brengen hulpgoede­ren, tuinaanne­mer ruimt puin in Ardennen: “Het lijkt er nog steeds oorlogsge­bied”

  Streekgenoten trokken dinsdag met ingezamelde hulpgoederen naar Chênée, bij Luik. Ze zijn erg onder de indruk, door de enorme ravage en al het menselijk leed. “Al die huizen die verwoest zijn... Er zijn mensen die hier echt helemaal niets meer hebben”, zegt Aline Vandenhoeck (33) uit Kortrijk. De medewerkers van Tuinen Vromant uit Moen bij Zwevegem trokken woensdag naar een camping in Barvaux, om er met hun eigen machinepark de massa’s puin te helpen ruimen.
 2. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.