Het Warmste Pand werd woensdagavond geopend in K in Kortrijk.
Volledig scherm
Het Warmste Pand werd woensdagavond geopend in K in Kortrijk. © Henk Deleu

Winkelcentrum K opent Warmste Pand: “Help ons vijf goeie doelen steunen”

In winkelcentrum K is Het Warmste Pand geopend, in de ruimte waar vroeger Standaard Boekhandel zat. Er worden tal van activiteiten georganiseerd, voor vijf goeie doelen. Zo opent Lingerie Ohlala uit Lendelede er een tattooshop. Neem plaats in de zetel en laat een verwijderbare tattoo zetten. In de vorm van een strikje, dat symbool staat voor de strijd tegen borstkanker.

0 reacties

 1. Restaurant-tapasbar Maddox op Grote Markt wapent zich met houten chalet tegen slecht weer: “Wie reserveert, zit altijd droog”
  Kortrijk

  Restaurant-tapas­bar Maddox op Grote Markt wapent zich met houten chalet tegen slecht weer: “Wie reserveert, zit altijd droog”

  De horeca op de Grote Markt laat de terrasjes aanrukken. Blikvanger is een houten chalet, bij Maddox. “Ik wil zekerheid dat klanten, die hier reserveren, droog zitten. Zodat we niemand hoeven af te bellen. Want we pakken met een volledige zomerkaart uit. Zónder prijsstijgingen, we willen niet dat onze klanten opdraaien voor de problemen in de horeca”, zegt Jonathan Beke (40). Al het nieuws over de heropening van de terrassen in de Leiestreek kan je hier (her)lezen.
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije