Eerder werd het uitkijkpunt Libel al verwoest door vandalen. Nu trekken de bosjes mensen aan die er losse seksuele contacten hebben.
Volledig scherm
Eerder werd het uitkijkpunt Libel al verwoest door vandalen. Nu trekken de bosjes mensen aan die er losse seksuele contacten hebben. © Henk Deleu

Werknemer politie betrapt tijdens seks in dienstvoertuig in Kortrijk

Roeselare/KortrijkEr loopt een gerechtelijk onderzoek tegen een statutaire medewerker van de politiezone Riho (Roeselare, Izegem, Hooglede) wegens openbare zedenschennis. Halfweg maart kon de man samen met zijn partner betrapt worden op seks in zijn anoniem dienstvoertuig.

  1. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
    TV

    Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

    Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.