De wekelijkse markt viert zijn eerste verjaardag met een actie: elke marktkramer zorgt voor een extraatje voor zijn klanten.
Volledig scherm
De wekelijkse markt viert zijn eerste verjaardag met een actie: elke marktkramer zorgt voor een extraatje voor zijn klanten. © Henk Deleu

Wekelijkse markt Rollegem viert eerste verjaardag, dus krijgen klanten kleine attentie

De wekelijkse woensdagmarkt in Rollegem viert morgen z’n eerste verjaardag. Initiatiefnemer Dominique Vandecasteele is trots, want na één jaar is zijn ‘project’ een succes. Om de verjaardag te vieren voorzien de marktkramers een kleine attentie voor de klanten.

0 reacties

 1. Demuynck haalt wereldrecord tapijten stapelen: “367 tapijten op elkaar, vijf meter en zes centimeter hoog”
  Wevelgem

  Demuynck haalt wereldre­cord tapijten stapelen: “367 tapijten op elkaar, vijf meter en zes centimeter hoog”

  Niemand eerdere probeerde een wereldrecord tapijten stapelen te halen. Het in oosterse tapijten gespecialiseerde Demuynck wilde zo tonen wat het precies in huis heeft. En haalde er zelfs een gerechtsdeurwaarder bij, om het correct te doen. Er werd zaterdagnamiddag om 14 uur, na vijf uur stapelen, afgeklokt op een hoogte van vijf meter en zes centimeter. Goed voor 367 tapijten.
 2. Zelfs piepklein Spiere heeft nu padelclub: “Een topligging midden de natuur en met tal van dorpen in de buurt zijn er veel potentiële spelers”
  Spiere/Kooigem/Sint-Denijs/Bossuit

  Zelfs piepklein Spiere heeft nu padelclub: “Een topligging midden de natuur en met tal van dorpen in de buurt zijn er veel potentiële spelers”

  Padel is dé hype momenteel, zelfs in het piepkleine Spiere. Waar Franckie Vermoere (59) en Frank Lampole (53) uit Orroir de handen in elkaar slaan met de nieuwe club Padel Michelsberg. Ze investeerden 100.000 euro in twee hoogstaande padelvelden. Komende zondag is er een eerste kennismakingsdag. “We zitten hier al lang mee in ons hoofd. Iedereen wil padellen, maar vrije velden vinden wordt steeds moeilijker. We spelen daar op in met onze nieuwe club”, zegt Franckie.