Het is al lang niet meer het eerste ongeval dat zich voordoet aan de proefopstelling langs de Oudenaardsesteenweg in Kortrijk, ter hoogte van de afrit van de R8. Ook op 23 februari was dat het geval, zoals blijkt uit deze archieffoto.
Volledig scherm
Het is al lang niet meer het eerste ongeval dat zich voordoet aan de proefopstelling langs de Oudenaardsesteenweg in Kortrijk, ter hoogte van de afrit van de R8. Ook op 23 februari was dat het geval, zoals blijkt uit deze archieffoto. © Hans Verbeke

Wéér brokken aan proefopstelling bij op- en afrittencomplex langs Oudenaardsesteenweg

KortrijkVoor minstens de vijfde keer al in twee maanden tijd is aan een proefopstelling langs de Oudenaardsesteenweg in Kortrijk een ongeval gebeurd. Onoplettendheid ligt aan de basis. Niemand raakte gewond.

  1. Oorlog in Oekraïne rukt koppel uiteen, maar ze vinden elkaar terug in Kortrijk: “En nu bakken we hier samen frietjes... Ongelooflijk”
    PREMIUM

    Oorlog in Oekraïne rukt koppel uiteen, maar ze vinden elkaar terug in Kortrijk: “En nu bakken we hier samen frietjes... Ongeloof­lijk”

    Maandenlang moesten Oekraïners Svitlana Sondei (20) en Yurii Shpakivskyi (23) elkaar missen door de oorlog, nu vonden ze elkaar in Kortrijk terug. Daar krijgen ze - ondanks een taalbarrière - de kans om in frituur Bossuwé Pottelberg te werken. “Ze zijn supergemotiveerd, we geloven in hen”, zegt Volkert Lapere, sales en marketing manager van de Group Bossuwé. Ze vertellen het verhaal van hun grenzeloze liefde.
    Kortrijk