Toerisme De Panne
Volledig scherm
PREMIUM
© Toerisme De Panne

WEEKENDTIPS: Snuifje cultuur in een zomerbar, nieuw biertje in de Lokaalmarkt of liever op liefdespad? Hier kan je terecht

Kortrijk/Roeselare/TieltVoor het coronavirus ons land binnendrong, boden we je telkens leuke tips voor het weekend aan. De tips zijn terug nu er weer meer mag. Nog geen plannen? Onze redactie zocht vijf leuke activiteiten voor je uit. Want thuisblijven is geen optie met dit prachtig zomerweer. Van een nieuwe Kortrijkse liefdesroute tot een plantenmarkt in een parktuin in Kortrijk, een nieuw biertje op de Lokaalmarkt in Heule en nieuwe zomerbars in Roeselare en Tielt... er is voor elk wat wils.

  1. Vrijwilligers Rode Kruis onder de indruk na missie in rampgebied: “Doffe ellende gezien, maar ook veel mensen die de moed niet laten zakken”
    Kortrijk/Harelbeke/Zwevegem/Kuurne

    Vrijwilli­gers Rode Kruis onder de indruk na missie in rampgebied: “Doffe ellende gezien, maar ook veel mensen die de moed niet laten zakken”

    Een tiental vrijwilligers van het Rode Kruis uit het Kortrijkse is zaterdag en zondag naar het overstromingsgebied in Wallonië getrokken om er te helpen waar nodig. “Onze bijdrage was bescheiden, maar wel belangrijk. Elke helpende hand is er welkom en de getroffen bevolking is enorm dankbaar. Als het kan, gaan we beslist nog terug.”